Föreläsning

En inspirationsföreläsning om kreativitet och modet att våga förverkliga galna idéer.

Om entreprenörskap, kreativitet, att våga förverkliga idéer och inspirationgöra business av dem. Föreläsningen får extra guldkant då Tina framför några av sina visor!

Tina Wilhelmsson är den första sociala entreprenören som blivit antagen till BizMakers företagsinkubator i Sundsvall. Hon har skapat en affärsidé av sitt koncept Visa verkligheten som redan fått stor uppmärksamhet. En kreativ entreprenör som kan inspirera dig till att våga tro på dina galna idéer och våga ta för dig.

”Tack Tina för en fin föreläsning och en fin start på dagen!”

Workshop

 

Vad lyssnar vi på? Egentligen.mp14

En workshop om att bli mer medveten om vad vi lyssnar på/förmedlar från scenen. Under workshopen tittar vi på era egna favoritlåtar, egna låtar och låtar ni gillar att tolka. Hur ser könsrollerna ut? Vilket genusperspektiv förmedlas?

Vi kommer tillsammans experimentera och se vad som händer om ni byter plats på olika personer i sångtexter. Förändras textens budskap? Om det förändras, hur förändras det och varför?

”Det enda som var dåligt med workshopen var att jag hade velat ha mer tid med Tina.”

En meningsfull paus

För ett mer tillgängligt, effektivt och demokratiskt möte. 10 minuter bildande underhållning.

På 10 minuter får deltagarna på mötet följande:

  • Vila från mötet
  • Ökad blodcirkulation
  • Ökad syretillförsel till hjärnan
  • Skratta
  • Fortbildning i jämställdhet
  • Kanske en och annan insikt
  • Ny energi

Mötet fortsätter sedan med nya perspektiv och ny energi. Allt för att ert möte ska bli mer effektivt, tillgängligt och demokratiskt.

En paus är nödvändigt för vissa, en meningsfull paus är bra för alla.

”Direkt efter att du gick ut ur rummet och stängde dörren sa en av mina kollegor att vi måste ta tag i jämställdhetsarbetet i den här kommunen.”

Länk till meningsfull paus på Facebook.